El Barça resol amb solvència la visita al Bidasoa Irun (26-32)

Langaro i Richardson (6 gols) han estat els màxims anotadors

El Barça ha resolt amb solvència la visita al Bidasoa Irun (26-32), que tot i algunes baixes importants ha plantat cara al líder de l’Asobal. Malgrat les intermitències en el joc, el conjunt blaugrana ha sabut posar una marxa més en els moments claus del partit per sumar la tercera victòria a la lliga. Langaro i Richardson, amb sis dianes cadascun, han estat els màxims anotadors de l’equip de Carlos Ortega.

Amb una defensa molt intensa, el Bidasoa ha sorprès d’entrada amb un parcial de 4-1. Dika Mem ha liderat la reacció blaugrana (4-4). El conjunt basc ha aturat el cop i durant uns minuts ha respost a l’intercanvi de gols. Però el Barça ha anat ajustant la defensa i amb les aturades de Gonzalo i les recuperacions de pilota, ha incrementat el ritme de joc i de mica en mica ha anat guanyant terreny al seu rival. El parcial al descans ha estat de 11-16, amb els 5 gols de Mem i les 9 aturades (45%) de Gonzalo com a factors més desequilibrants.

Haniel Langaro ha començat la segona part amb el braç calent i ha anotat amb quatre míssils els quatre primers gols blaugrana. El Bidasoa, però, resistia l’intercanvi de cops (16-20). Era qüestió de temps i com a la primera part, el conjunt local ha acabat desistint al major ritme de joc del Barça (20-28). Amb el partit encarrilat, Carlos Ortega ha donat minuts de joc als joves Artur Parera, Martí Soler i Juan Palomino, i també ha fet entrar Leo Maciel sota els pals. El Bidasoa encara ha tingut una última reacció i ha ajustat el resultat amb un parcial de 4-0 (24-28). El tècnic del Barça ha demanat temps mort, i els jugadors han sentenciat definitivament el xoc (0-3 i 24-31) amb Richardson i Janc com a protagonistes.