Esports de muntanya

La selecció de curses de muntanya torna a la copa del món en la Gorbeia Suzien

Pere Rullan s’ha emportat Gerard Españó, Martí Lázaro, Jordi Alís, Marcel Romaní, Rosa Navarro i Mireia Pons

La selecció de curses de muntanya torna a la competició demà en la tradicional prova de la Gorbeia Suzien, a Euskal Herria. El combinat nacional, que dirigeix Pere Rullan, afrontarà la seva tercera cursa en aquest any atípic i marcat encara per les restriccions pandèmiques. La participació de la selecció s’ha limitat a les proves de Livigno i Comapedrosa. Rullan ha confeccionat una selecció amb els corredors i corredores disponibles en un moment de la temporada molt avançat. Rullan s’ha emportat fins a terres basques Gerard Españó (AE Mountain Runners del Berguedà), Martí Lázaro (CE Ripoll), Jordi Alís (Cerdanya Skimo Team), Marcel Romaní (UEC de Gràcia), Rosa Navarro (CEM la Cameta Coixa), Mireia Pons (CE de Rubí).

La Gorbeia presenta un recorregut que parteix de la localitat de Zeanuri (Biscaia) i s’introdueix a el Parc Natural de Gorbeia. En total 31 km i 2.400 m de desnivell positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)