Waterpolo

El CN Terrassa perd per la mínima contra el Savona (13-12)

L’equip vallesà, que ha arribat a manar de tres gols de diferència (5-8), ha perdut contra els locals l’oportunitat d’obtenir el lideratge d’aquest grup de la lliga de campions

Amb la classificació per a la segona fase de la lliga de campions assegurada, el CN Terrassa ha perdut avui per la mínima contra el Savona, l’amfitrió (13-12). L’equip de Dídac Cobacho, que ha arribat a manar per tres gols de diferència a l’inici del tercer quart (5-8), ha tingut la victòria i el lideratge de grup a l’abast, però en el tram final, molt castigat per les exclusions (19), no ha pogut aturar la reacció del conjunt local. El partit ha tingut diferents alternatives (2-1, 3-6, 6-4 i 2-1) i s’ha resolt amb un gol de Matteo Iocchi, autor de cinc dianes, a 1:09 del final. El gols de l’equip de Dídac Cobacho els han marcat Victor Gutiérrez (4), Alberto Barroso (3), Víctor Flores (2), Fran Sánchez (1), Ricard Alarcón (1) i Rubèn de Lera (1). El CN Terrassa tancarà la fase de grups demà contra el Vitoria Guimaraes portuguès (11 h), una de les ventafocs del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)