Dolorosa derrota del Sarrià en l’últim minut (26-27)

Els sarrianencs han arribat a guanyar de cinc gols

La UE Sarrià ha encaixat una dolorosa derrota en l’últim minut contra el Sant Quirze per 26-27 en l’estrena a casa de la divisió d’honor plata. El Sarrià ha fet un bon partit, i després d’una primera meitat anivellada (14-13), s’ha avançat en l’inici de la segona amb un parcial de 5-0 i ha arribat a tenir cinc gols d’avantatge, 19-14 en el minut 38. El Sant Quirze, un equip recent ascendit, ha tornat a ajustat el partit i l’ha empatat (22-22) a onze minuts del final. A quatre minuts de la fi el Sarrià ha patit una exclusió i malgrat fer el 26-24, el Sant Quirze ho ha aprofitat per donar la volta al marcador i aconseguir la primera victòria en l’últim minut.