La UE Sarrià domina i perd en el darrer minut

Handbol. Els sarrianencs tenen cinc gols d’avantatge i van al davant molts minuts, però una exclusió a quatre minuts de la fi els acaba perjudicant

UE Sarrià 26 Sant Quirze 27

UE SARRIÀ:Toro, Vicente (1), Masmiquel, Lozano (5), Teixidor (7), Font i Jaureguiberry (5) –equip inicial–; Pararols, Arnau, Portulas (1), Luceo, Mariscal (5), Gutiérrez, Torres (2), Moreno (p.s.) i Biosca (p.s.).SANT QUIRZE:Guiteras, Estirado (2), O. Blanco (5), M. Garcia (6), Romero (4), D. Navarro i D. Garcia –equip inicial–; J. Blanco (3), Pueyo, Fernández (2), Esparza, Moreno (1), S. Navarro (1), Malid (3), Berbel i Salvatella.PARCIALS CADA CINC MINUTS:0-2, 5-5, 7-6, 9-10, 12-10 i 14-13 (descans); 16-14, 20-26, 21-19, 23-22, 25-23 i 26-27.ÀRBITRES:O. Álvarez i R. Escoda. Van excloure Masmiquel i Font, del Sarrià i D. Garcia (2), del Sant Quirze.

Tot el treball i els moments de bon joc de la UE Sarrià es van esvair en el darrer minut i el Sant Quirze, un equip ascendit, es va emportar la primera victòria en la divisió d’honor plata per un ajustat 26-27. La derrota dels sarrianencs van ser dolorosa, ja que van anar al davant en el marcador durant molts minuts, van arribar a tenir cinc gols d’avantatge i van entrar en els últims tres amb dos de marge. Una exclusió a quatre minuts del final va fer molt de mal al Sarrià i el Sant Quirze ho va aprofitar molt bé per emportar-se els punts.

El Sarrià va fer un bon partit, i després d’una primera meitat molt anivellada es va arribar al descans amb un ajustat 14-13.

Els locals van fer un bon inici de segona meitat i amb un parcial de 5-0 van arribar a la màxima diferència de cinc gols, 19-14. El Sant Quirze va continuar lluitant, va tornar a ajustar el partit i va aconseguir empatar (22-22) a onze minuts del final. El Sarrià es va tornar a avançar de dos gols, però a quatre minuts de la fi va veure una exclusió i, malgrat fer el 26-24, el Sant Quirze va aprofitar la superioritat per empatar, i en el darrer minut va aconseguir posar-se al davant. El Sarrià va disposar d’un darrer atac de vint segons per empatar, però no va estar encertat i va perdre.