Piragüisme

Vilarrubla acaba setena en el C1 del mundial d’eslàlom

Ha fet un temps de 104.71 sense penalitzar, però ha tingut problmes en dues portes

Núria Vilarrubla ha finalitzat en la setena posició de C1 del mundial d’eslàlom que s’està disputant a Bratislava (Eslovàquia). La palista del Cadí CK ha repetit la plaça que va aconseguir fa dos anys en el mundial de La Seu d’Urgell. Núria Vilarrubla ha fet un temps de 104.71, sense cap penalització, i ha acabat a més de cinc segons i mig (5.68) de la campiona mundial, l’alemanya Elena Apel que ha guanyat amb 99.03, i ha sumat una nova medalla, ja que va ser segona en el k1.

La palista de La Seu d’Urgell, de 29 anys, ha començat bé i amb un primer parcial millor que la campiona, però ha tingut problemes en la porta 11 en la que ha perdut temps, i també en la 20, en un recorregut molt exigent.

En la semifinal que s’ha disputat a primera hora del matí Núria Vilarrubla ha fet el quart temps (104.84) sense penalització. Les seves companyes en la selecció espanyola, les basques Klara Olazabal i Miren Lazkano amb qui va guanyar la plata per equips en aquest mateix mundial, han quedat eliminades. Klara Olazabal ha sigut 25a amb 141.95 i sis segons de penalització i Miren Lazkano 27a (161.76) després de saltar-se una porta i penalitzar 50 segons. L’andorrana Mònica Doria Vilarrubla ha acabat onzena (109.20) i per un lloc no ha passat a la final.

En la semifinal de C1 masculina Miquel Travé (Cadi CK) no s’ha pogut classificar per la final al finalitzar en la dotzena posició. Ha fet un temps de 97.09 i ha penalitzat amb sis segons en haver tocat tres portes. S’ha quedat fora de la final, els deu primers, per poc més d’un segon. El basc Ander Elosegi ha acabat cinquè (93.56) i estarà en la final, mentre que el gallec Luis Fernández tampoc s’ha classificat al ser catorzè (97.39).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)