Handbol

El BM Granollers s’ho juga tot a una carta contra el Kadetten Schaffhausen

Ha de remuntar tres gols al conjunt suís (36-33) si demà vol segellar l’accés a la fase de grups de la lliga europea. Antonio Rama demana més consistència defensiva per frenar Joan Cañellas, autor d’onze gols a l’anada

“Ja signem aquest resultat, que no el treguin i el deixin per dimarts.” El tècnic del Fraikin BM Granollers Antonio Rama feia broma amb els periodistes dissabte després de la victòria contra l’Helvetia Anaitasuna per un resultat de 27-23, que demà (20.45 h per Esport3) ja els serviria per remuntar l’eliminatòria contra el Kadetten Schaffhausen (36-33) i accedir a la fase de grups de la lliga europea. Més enllà de l’anècdota amb el marcador, el triomf contra el conjunt navarrès va deixar molt bona impressió i va ser, sens dubte, una important dosi de moral amb vista al transcendental duel de demà. I més tenint en compte que el tècnic vallesà va reservar a la banqueta a un jugador de l’ascendència d’Antonio García, amb molèsties a l’esquena. Demà segur que serà a la convocatòria i, si cal, jugarà.

Antonio Rama té clar que per superar l’eliminatòria europea hauran de trobar una antídot per frenar el joc de Joan Cañellas, autor d’onze gols en el partit d’anada. “Penso que no ens ha de sorprendre gaire cosa més del que ja vam veure a Schafaussen, però en tot cas haurem de ser més contundents amb Cañellas i en general millorar la nostra intensitat i els números en defensa. L’eliminatòria està molt oberta, però el fet de jugar a casa hauria de ser un punt a favor nostre”, remarca. El tècnic destaca el pas endavant del seu equip davant l’Anaitasuna, tant en defensa com en atac, i no obvia el pletòric moment de forma pel que passa el jove central Pol Valera. “Té molt talent i se li havia d’ordenar tot el seu sistema mental. Té una grandíssima qualitat individual i si és capaç de saber què fer amb els companys que té al costat serà un jugador encara més gran”, sentencia.

Crida a l’afició

Al seu torn, Valera ja està totalment focalitzat en el partit de demà: “És una eliminatòria i no hi ha marge d’error. Són tres gols i és molt complicat, però confio que l’equip ho pot tirar endavant. En l’anada, ja vam fer un bon partit durant molts minuts, i ara és qüestió de polir alguns detalls i millorar alguns aspectes de concentració.” El central de la Garriga fa una crida a l’afició: “Necessitem la gent al Palau i que ens empenyi.” Rama insisteix en aquest aspecte: “És el partit més important dels que hem viscut aquesta temporada i el que pot marcar el futur immediat. Si n’hi ha més, voldrà dir que aquest ens ha sortit molt bé. Per tot això necessitem que el públic vingui perquè el premi és important. Si passem aquesta eliminatòria, tindrem cinc partits més contra autèntics equipassos europeus.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)