Curses d'orientació

Catalunya guanya el campionat d’Espanya d’orientació

Els catalans han sumat 25 títols i han liderat la classificació per comunitats autonòmiques i per clubs amb el CAT-O

Els representants de Catalunya han guanyat el campionat d’Espanya d’orientació que s’ha disputat aquest cap de setmana a Albarrasí (Terol). Catalunya ha guanyat 25 títols i ha encapçalat la classificació per comunitats autonòmiques i per clubs, amb el CAT-O. Per autonomies els catalans han sumat 5080.44 punts i han quedat per davant de la comunitat valenciana amb 4872.87 i de Castella-La Manxa amb 4635.25. En la classificació de club el CAT-O ha superat al CE Colivenc de la comunitat valenciana i al Toledo-O de Castella-La Manxa.

Els atletes catalans han sumat un total de 25 medalles d’or i 53 podis. En les curses d’esprint s’han guanyat cinc títols, cinc medalles de plata i set de bronze, mentre que en la mitja distància hi han hagut deu campions catalans, cinc subcampions i dues terceres posicions. En llarga distància s’han aconseguit deu medalles d’or, cinc de plata i quatre de bronze, i quatre diplomes elit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)