Waterpolo

El CN Sant Andreu torna a l’Euro Cup tretze anys després

El conjunt de Juan Carlos Sanchón es desplaça a Sibenik amb l’aspiració d’accedir a la fase següent. El CN Sabadell, que va arribar a quarts de final en l’última edició, jugarà a Novi Sad

Després de tretze anys d’absència, des del curs 2008-09, el CN Sant Andreu retorna demà a la competició europea gràcies al cinquè lloc aconseguit a la lliga. El conjunt de Juan Carlos Sanchón jugarà la primera fase de l’Euro Cup a Sibenik (Croàcia) amb l’aspiració d’ocupar una de les dues primeres places del grup, que donen dret a continuar endavant en la comptició. L’altre club català en l’Euro Cup és el CN Sabadell, que competirà a Novi Sad (Sèrbia) a partir de divendres. Els rivals de l’equip andreuenc, per ordre cronològic, són el Telimar Palermo (demà a les 18 h), el Carouge de Ginebra (divendres a les 10 h), el Solaris Sibenik (19.45 h) i el Shturm 2002 Ruza rus (diumenge, a les 10 h). Respecte el curs passat, el CN Sant Andreu s’ha reforçat amb el veterà Germán Yáñez (CN Mataró), Guillem Frigola (CE Mediterrani) i Eduard Diaz (CN Premià), són baixa Pablo Gómez, Roger Echevarria, Àlex Mérida, Lucas Nieto, Josep Jodrà i Jesús Tenorio.

En el grup de Novi Sad, només hi ha quatre equips en competició. El CN Sabadell s’estrenarà divendres contra els amfitrions, el Vojvodina (18 h), dissabte jugarà contra el BVSZ-Zuglo hongarès (20 h) i diumenge tancarà aquesta primera fase contra el Konstantinoupoleos grec (10 h). La temporada passada el conjunt de Quim Colet va arribar fins als quarts de final de la competició. Pel que fa a la plantilla sabadellenca, destaquen les incorporacions del boia montenegrí Dusan Banicevic i l’atacant bielorús Kanstantin Averka, tots dos provinents del Jadran Herceg Novi, i de l’argentí del CN Mataró Ramiro Veich. Les baixes més importants són les de Nemanja Ubovic i Óscar Asensio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)