L’Astralpool Sabadell inicia amb victòria l’Euro Cup

Ha superat per 5-12 el conjunt serbi del Vojvorina

L’Astralpoll Sabadell ha iniciat la primera fase de l’Euro Cup que està disputant a Novi Sad, Sèrbia, amb una clara victòria al superar el conjunt local del Vojvodina per 5-12 (1-5, 1-3, 2-2 i 1-2). El conjunt vallesà ha iniciat molt bé el partit amb un 0-4, que ha encarrilat el partit i al descans ja guanyava per 2-8. La segona meitat ha sigut més anivellada i només en el darrer quart el CN Sabadell ha pogut ampliar una mica l’avantatge fins el 5-12 final. El bielorús Kanstantin Averka, una nova incorporació, ha marcat tres gols, els mateixos que Bernat Sanahuja. Sergi Cabanas n’ha fet dos.

En la jornada de demà l’Astralpool Sabadell s’enfrontarà al BVSC Zuglo hongarès (20 h).