Waterpolo

L’Astralpool Sabadell perd contra el Zugló en l’Euro Cup i s’ho jugarà tot en l’última jornada

L’Astralpool Sabadell ha perdut aquest vespre per 9-12 (3-2, 3-3, 3-4 i 0-3) a Novi Sad (Sèrbia) contra el BVSC Zugló hongarès en el seu segon partit de la primera fase de l’Euro Cup i es jugarà diumenge al matí (10h) l’accés a la segona fase de la competició contra l’AE Konstatinoupolis, que avui ha empatat davant del Vojvodina. Tots dos tenen un punt i els vallesans en tenen 3. El Zugló ja té una plaça assegurada amb 6 punts. En el grup hi ha quatre conjunts i passen els dos primers. El partit s’ha resolt en el darrer quart, al qual tots dos equips han arribat empatats (9-9). Dos gols dels hongaresos en superioritat els han situat per primer cop per davant en tot el partit (9-11) i els de Quim Colet ja no han pogut reaccionar. El màxim golejador de l’Astralpool Sabadell ha estat Valera (3). Gyarfas (3) i Nagy (3) han estat els botxins del conjunt català.

Malauradament, el CN Sant Andreu ja ha quedat eliminat abans de jugar el partit de demà contra el Sthurm 2002 Ruza. Tant el Sibenik com el Palermo, els dos primers del grup A que es juga a Sibenik han guanyat avui els seus respectius partits, amb una gran comoditat, i acumulen 9 punts inabastables per a la resta. El Sant Andreu en té 3 i només en podria arribar a sumar 6. Es classifiquen els dos primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)