Waterpolo

L’Astrapool Sabadell venç el Konstantinoupolis i passa a la segona fase de l’Euro Cup

L’Astralpool Sabadell ha derrotat aquest matí a Novi Sad (Sèrbia) l’AE Konstantinoupolis grec en un duel costerut per 8-10 (3-3, 1-2, 2-2 i 2-3) en la quarta i darrera jornada del grup D de la primera fase de l’Euro Cup i s’ha classificat per a la segona fase. El conjunt vallesà la jugarà a Budapest (Hongria) del 8 al 10 d’octubre, després del sorteig realitzat aquest diumenge a la seu de la LEN. Els seus rivals seran el Vasas SC Budapest, l’Ortigia italià i l’Solaris Sibenik croat. Tant hongaresos com italians van ser primers a la fase de grups mentre que Sabadell i Sibenik van ser segons.

El Sabadell, després d’haver guanyat el primer partit contra la Vojvodina sèrbia per 5-12 i perdut el segon contra el Zugló hongarès per 9-12 necessitava guanyar aquest partit per accedir a la segona fase. Els grecs també necessitaven el triomf. Bernat Sanahuja, amb 3 gols –1/1 de penal– i Sergi Cabanas, que n’ha fet dos –han suposat el primer avantatge català al final del segon quart (4-5)–, han estat els màxims golejadors del conjunt de Quim Colet, que ha marcat la diferència en el segon i el darrer quarts d’un partit molt igualat que ha començat molt malament quan els grecs s’han avançat per 2-0. L’altre classificat del grup és el BVSC -Zugló.

El Sant Andreu, per la seva banda, ha tancat la fase de cinc equips jugada a Sibenik (Croàcia) amb un triomf contundent per 17-7contra l’Sthurm 2002 Ruza rus, però ja havia quedat eliminat dissabte. El conjunt català ha guanyat dos dels quatre partits del grup A, en el qual s’han classificat el Palermo i el Sibenik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)