Golf

Maja Stark guanya l’Estrella Damm Ladies Open de Sitges

La sueca, de 22 anys, ha fet una gran darrera jornada i ha superat per dos cops l’eslovena Pia Babnik, de 17 anys

Maja Stark ha guanyat l’Estrella Damm Ladies Open que s’ha disputat en el Club de Golf Terramar de Sitges. La sueca, de 22 anys, ha aconseguit la seva segona en el circuit europeu femení, i ho ha fet en una gran darrera jornada on venint des del darrera s’ha situat primera. Maja Stark ha entregat una targeta de 65 cops (-7) i ha sumat un total de 208 cops, 8 sota el par del camp. Ha superat per dos cops a la segona classificada l’eslovena Pia Babnik, de 17 anys, que ha acabat amb 210 cops (-6).

La tercera plaça l’han compartit tres jugadores a quatre cops de la guanyadora. Entre elles ha estat la navarresa Maria Hernández que ha acabat amb 212 cops (-4). L’argentina Magdalena Simmermacher ha iniciat aquesta última jornada líder amb quatre cops d’avantatge, però no ha tingut el seu dia, ha fet una volta de 79 cops (+7) i ha acabat en la catorzena posició amb 215 cops (-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)