Ciclisme

Sonny Colbrelli guanya la París Roubaix

Sonny Colbrelli (Bahrain) és el vencedor de la París Roubaix, de 257 quilòmetres i que a la tardor ha deixat encara més palesa la sema fama de carrera infernal en la seva 118a edició. L’italià ha plorat desconsoladament a l’arribada després de superar Mathieu van der Poel (Alpecin) i Florian Vermeersch (Lotto) al desenllaç. Els tres han afrontat els darrers 15 quilòmetres en solitari un cop neutralitzat Giani Moscon (Ineos), que havia mantingut moltes opcions rodant sol al davant fins que una punxada i una caiguda l’han deixat sense esma després d’anar sol des que faltaven 52 quilòmetres.

El Carrefour de l’Arbre ha deixat els tres candidats per la caiguda del canadenc Guillaume Boivin (Israel Start-Up Nation), amb Moscon seguint-los a menys d’un minut com el grup de Wout Van Aert (Jumbo).

Vermeersch ho ha provat a més de 3 quilòmetres i Colbrelli l’ha neutralitzat de seguida, amb els tres candidats entrant al velòdrom un cop superades les 6 hores de cursa. Van der Poel anava al davant amb el so de la campana i Vermeersch ha tornat a ser el primer en atacar mentre Colbrelli s’ha acabat imposant a l’esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)