Waterpolo

El CN Sabadell i el CN Mataró es jugaran el títol de la supercopa el 12 d’octubre a Can Llong

Serà el primer duel del curs entre els dos equips de referència. El conjunt vallesà ha guanyat onze de les dotze edicions de la competició i el maresmenc es va imposar el 2019 en aquest mateix escenari

La piscina de Can Llong serà el dimarts 12 d’octubre (13 h per Esport3 i TdP) l’escenari del primer gran duel del curs entre l’Astralpool CN Sabadell i el CN Mataró amb la supercopa d’Espanya en joc. L’equip sabadellenc defensa títol i intentarà allargar la seva hegemonia en una competició on ha guanyat onze de les dotze edicions. Precisament, l’única corona que se li va escapar va ser el 2019, quan el CN Mataró, amb una Anni Espar estel·lar, li va arrabassar la victòria en la tanda de penals. Al seu torn, el conjunt maresmenc intentarà tornar a alçar algun títol després que la temporada passada es quedés a les portes en quatre competicions, amb el subcampionat de la mateixa supercopa, la lliga, la copa i el copa LEN.

Tant el CN Sabadell com el CN Mataró presenten novetats de consideració respecte el curs passat. En el conjunt de David Palma destaca la tornada de l’estrella nord-americana Maggie Steffens i la incorporació de la seva compatriota Brigitta Games, amb passat al CN Mataró i que cobrirà la baixa de la boia russa Ekaterina Tankeeva. També deixa les files vallesanes Marina Cordobés, que enceta un nou periple en el CN Sant Andreu de Javi Aznar. En l’equip de Dani Ballart les altes son la jove internacional neerlandesa Simone van de Kraats, les russes Bella Markoch i Anna Timofeeva, i l’esquerrana Sílvia Morell, provinent del CN Sabadell. Les baixes respecte el curs passat són Helena Lloret (retirada), Alba Bonamusa (Universitat de Hawaii), Alejandra Aznar (Califòrnia Meridional) i Danijela Jackovich (Austràlia).

Abans de la supercopa, el CN Sabadell i el CN Mataró s’estrenaran a la lliga de divisió d’honor dissabte vinent a casa amb els partits contra el CE Mediterrani i l’Atlètic Barceloneta, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)