Futbol sala

L’Industrias reforça el seu projecte per fer un pas endavant a la lliga

L’equip de Javi Rodríguez, novè en l’última edició, s’estrena demà a casa contra el Jaén en un curs on vol jugar el ‘play-off’ al títol. El Barça comença la defensa del títol dissabte a la pista del Palma

L’Industrias Santa Coloma serà demà un dels protagonistes dels dos partits inaugurals de la lliga de primera divisió, en què el Barça defensa el títol aconseguit el curs passat en una final molt disputada amb el Llevant. A diferència de la temporada passada, el conjunt colomenc tindrà la possibilitat de jugar al Pavelló Nou des de la primera jornada, en què rebrà la visita del Jaén (21 h per Esport3). Serà de ben segur un factor determinant pel projecte de l’Industrias, que amb Javi Rodríguez al comandament dibuixa una línia clarament ascendent tant en joc com en punts. Amb l’arribada dels ales Rufino i David Peña, a més de Nando Torres en el pivot l’equip català reforça el seu potencial ofensiu i es completa una plantilla amb majors aspiracions, després que el curs passat es quedés a les portes del play-off al títol. L’altre partit que es disputarà demà enfrontarà el Xota contra el Manzanares Quesos El Hidalgo (20.30 h), que s’estrena en la màxima categoria del futbol sala espanyol.

El Barça, dissabte a Palma

El Barça començarà la defensa del títol dissabte en la sempre complicada pista del Palma (20.30 h per Gol TV). Jesús Velasco lidera el nou projecte blaugrana amb quatre medallistes mundialistes a la plantilla, tot i que no es van poder incorporar als entrenaments amb la resta de companys fins ahir. André Coelho, campió mundial amb Portugal, i els brasilers Ferrao, bota d’or del campionat, Dyego i Pito, bronze amb el Brasil, seran de ben segur quatre puntals de l’equip, juntament amb els integrants del combinat espanyol, Dídac Plana, Adolfo i la incorporació de Carlos Ortíz. El veterà tanca madrileny, però, arrossega molèsties del mundial i no estarà en disposició de jugar fins d’aquí un parell de setmanes. Els rivals del Barça en la pugna pel títol, a més dels habituals Inter i el Pozo, s’han multiplicat en les últimes temporades i s’haurà de comptar també amb el mateix Palma, el Llevant, el Cartagena i el Valdepeñas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)