El CN Barcelona goleja l’Oradea (15-6)

L’equip cenebista ha fet un partit molt seriós, tant en defensa com en atac, en el seu debut en la segona fase de la Champions a Split

El CN Barcelona ha començat la segona fase de la Champions amb una còmoda victòria per 15-6 (4-1, 4-2, 3-2 i 4-1) contra el CSM Oradea romanès en un partit molt seriós, tant en defensa com en atac. L’equip de Víctor González ha pres la iniciativa des de l’inici i no ha deixat cap possibilitat de reacció al conjunt de Dorin Costras. El CN Barcelona s’enfronta demà (18.30 h) al Jadran Split, l’amfitrió, en un partit clau per resoldre la primera posició de grup.

Ordenat en defensa i efectiu en les superioritats, el conjunt cenebista s’ha apuntat el primer parcial per 4-1. Una fuetada de Blai Mallarach, l’ofici de Roger Tahull des de la boia, i l’encert d’Abel Ramon, en una superioritat, i d’Adrià Delgado, de penal, han segellat el primer quart de partit. L’equip de Víctor González ha mantingut la iniciativa en el segon quart i amb les dianes de Robert López, Marc Valls, Delgado, el segon de penal, i Pol Gomà, en una ràpida transició, ha mantingut a ratlla el rival (8-3).

Després de la represa, el CN Barcelona ha sabut gestionar el seu avantatge en el resultat. El Digi Oradea no es donava per vençut, però l’equip català s’ha mantingut ferm, amb grans intervencions d’Iñaki Aguilar sota els pals i oferint una àmplia varietat de recursos en atac. Guillem García, Lukas Duric i Pere Estrany s’han afegit a la festa (3-2) i en el darrer quart, Gomà (2 gols), Delgado (3), Mallarach (2) i Ramon (2) han rematat la feina en un partit molt complet de tots els cenebistes.