El CN Sabadell perd per la mínima contra l’Ortigia (10-9)

El partit ha estat molt anivellat i el conjunt vallesà s’ha quedat a les portes de puntuar en la seva estrena en la segona fase de l’Euro Cup, a Budapest

El CN Sabadell ha perdut per la mínima contra l’Ortigia (10-9) en la seva estrena en la segona fase de l’Euro Cup, a Budapest. El partit ha estat molt anivellat i s’ha començat a decantar del bàndol italià a partir del tercer quart (2-1, 3-3, 4-2 i 1-3). L’equip de Quim Colet, amb la baixa del boia montenegrí Dušan Banicevic, ha mantingut el torcebraç en els dos primers quarts i fins i tot s’ha avançat en el resultat (2-3 i 3-4) amb els dos primers gols de Lluc Bertran. L’Ortigia ha reaccionat i ha arribat al descans amb avantatge, amb un gol de Napolitano en superioritat (5-4).

El conjunt transalpí ha continuat traient profit en les accions d’home de més i ha ampliat la renda (9-6) en el tercer quart. El CN Sabadell no s’ha donat per vençut, però la reacció final (1-3), amb els gols de Sergi Cabanas, Francis Valera i Bernat Sanahuja, només ha servit per reduir el desavantatge a la mínima expressió (10-9).

Amb la derrota contra l’Ortigia, el CN Sabadell necessita puntuar contra el Vasas hongarès demà (18 h) si vol aspirar a continuar endavant en la competició. Avui el conjunt hongarès ha superat el Solaris Sibenik per 12-5.