Waterpolo

Derrotes del CN Terrassa i el CN Barcelona a la Champions

Els terrassencs han quedat eliminats per la derrota contra l’OSC Budapest (8-7) i els barcelonins han caigut contra l’equip local, el Jadran (8-4)

El CN Terrassa, a París, i el CN Barcelona, a Split, han perdut els partits de la segona jornada de la segona fase de la Champions. Els terrassencs han quedat eliminats, tot i que aquesta vegada han plantat cara l’OSC Budapest (8-7). Els vallesans han anat han anat a remolc des del primer quart (4-2) i l’esforç per capgirar la situació contra el potent equip hongarès ha estat balder. El CN Barcelona, per la seva banda, ha cedit contra l’equip local i favorit, el Jadran, que ha estat molt superior (8-4). Als barcelonins encara els queda una última carta, demà, contra el Primorac Kotor.

Pel que fa a la segona fase de l’Euro Cup, el CN Sabadell es manté viu després de superar el Vasas hongarès (4-6) a Budapest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)