El CN Barcelona segella l’accés a la tercera fase de la Champions

L’equip cenebista tanca el grup de Split amb una treballada victòria contra el Primorac Kotor (14-10). El CN Terrassa, ja sense possibilitats, planta cara al Brescia (7-9)

El CN Barcelona ha certificat la seva classificació per a la tercera fase de la lliga de campions amb una treballada victòria contra el Primorac Kotor per 14-10 (3-1, 3-2, 5-3 i 3-4) en l’última jornada del grup disputat a Split. L’equip cenebista ha pres la iniciativa des del primer quart i marcant el ritme de joc sempre ha tingut sota control el conjunt montenegrí. Els gols barcelonins han estat molt repartits: Blai Mallarach (3), Adrià Delgado (2), Pol Gomà (2), Abel Ramon (2), Guillem García (1), Marc Valls (1), Pere Estrany (1), Lukas Duric (1) i Roger Tahull (1).

Després d’uns minuts de tempteig, el CN Barcelona ha vist porteria amb tres gols gairebé consecutius de Guillem García en superioritat, Pere Estrany amb un xut ajustat al pal i Pol Gomà, de penal. El rival ha respost amb una diana de Dusan Matkovic, també en superioritat. En el segon quart, l’equip cenebista ha desaprofitat fins a tres situacions d’home de més, però s’ha mantingut ferm en defensa i ha ampliat la renda amb un altre parcial favorable de 3-2, 6-3 al descans. Marc Valls, Blai Mallarach i Adrià Delgado han estat els golejadors d’aquest període.

Després de la represa, els boies del CN Barcelona han guanyat protagonisme i tots tres, Lukas Duric, Abel Ramon i Roger Tahull, han vist porteria. El conjunt montenegrí no es donava per vençut (9-6), però els de Víctor González ja havien desplegat tot el seu arsenal ofensiu i amb els gols de Mallarach i Gomà arribaven a l’últim quart amb un clar avantatge de 11-6. L’últim parcial se l’ha apuntat el Primorac Kotor (3-4), però el CN Barcelona no ha vist perillar la victòria en cap moment.

El CN Terrassa, amb bones sensacions

El CN Terrassa, ja sense possibilitats d’accedir a la tercera fase de la Champions, ha perdut en el grup de París el seu tercer partit contra el Brescia (7-9). Tot i la derrota, el conjunt de Dídac Cobacho ha tornat a completar un gran partit, com dissabte contra l’OSC Budapest. Res a veure amb la desafortunada primera jornada contra el Noisy-Le-Sec. De fet, l’equip terrassenc ha sorprès el seu rival amb una gran posada en escena i un parcial de 3-0, amb gols d’Òscar Carrillo, Alberto Barroso i Oriol Rodríguez. El conjunt italià ha reaccionat, però no ha pogut igualar el partit fins al segon quart (4-2, 1-3, 1-3 i 1-1). Barroso ha estat el màxim anotador de l’equip egarenc, amb 4 gols.

El CN Sabadell, als quarts de final de l’Euro Cup

Pel que fa a l’Euro Cup, el CN Sabadell ha superat el Solaris Sibenik per la mínima (10-9) i ha accedit als quarts de final com a primer de grup, després de la derrota de l’Ortigia contra el Vasas (8-7). El goal-average ha afavorit al conjunt de Quim Colet en el triple empat a 6 punts entre aquests tres equips. Contra el Sibenik, el CN Sabadell ha pres la iniciativa de bon començament (6-2, 3-3, 0-2 i 1-2), tot i que en el tram final la reacció del rival a punt ha estat de costar-li un disgust. Per part sabadellenca, han destacat els 5 gols de Kanstantin Averka.