Waterpolo

El CN Mataró signa un acord de patrocini per l’equip femení amb l’empresa tèxtil stm

El conjunt de Dani Ballart ja lluirà el nou patrocinador en la supercopa d’Espanya de demà (13 h) a Can Llong contra el CN Sabadell, en el primer clàssic de la temporada

El CN Mataró ha signat aquest matí un conveni de patrocini per l’equip femení de waterpolo amb l’empresa local stm (Software Tèxtil Maresme) en un curs molt il·lusionant, amb les màximes aspiracions i en què demà mateix ja es jugarà el primer títol, la Supercopa d’Espanya contra el CN Sabadell a Can Llong (13 h per Esport 3).

El president de l’entitat Joan Gros i el director de màrqueting de stm, Sergio Díaz, han formalitzat l’acord en presència de la regidora d’Esports de Mataró, Bea Delgado. “Amb aquest conveni de patrocini disposarem de mitjans suficients per poder competir en igualtat de condicions amb clubs més grans. Després de les quatre finals jugades el curs passat, esperem que aquesta temporada arribin grans èxits. L’equip està molt ben posicionat i el nou patrocinador també pot disposar d’una bona plataforma per donar-se a conèixer”, ha ressaltat Gros en l’acte de la signatura. Pel que fa a stm, Díaz ha afegit: “Ens fa molta il·lusió aquest acord amb el waterpolo femení del CN Mataró, que és l’equip més important de la ciutat. Penso que pot ser bo tant pel club com per nosaltres, tenint en compte que a la lliga de divisió d’honor hi ha altres equips de ciutats vinculades al tèxtil, com Sabadell i Terrassa.” L’acord, de moment, és per un any, però les dues parts s’han emplaçat a allargar-lo si resulta satisfactori tant pel club com per l’empresa.

En nom de l’equip de waterpolo ha intervingut la capitana Marta Bach: “Havíem passat uns anys sense patrocinador, després de l’etapa de la Sirena i, per tant, s’ha d’agrair molt l’esforç de stm. Ara ens toca a nosaltres donar-ho tot perquè surtin altres patrocinadors no només en waterpolo sinó en tot l’esport femení . La millor manera de respondre a aquest suport seria guanyar demà aquesta la supercopa contra el Sabadell i lluitar per tots els títols possibles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)