Atletisme

Benson Kipruto i Diana Kipyogei guanyen la 125 edició de la marató de Boston

El kenyà Benson Kipruto ha guanyat la 125 edició de la marató de Boston, la més antiga del món, que s’ha tornat a disputar després de 30 mesos sense fer-ho per culpa de la pandèmia. Per primera vegada en els seus 125 anys d’història s’ha disputat a la tardo ja que general es fa al mes d’abril. Benson Kipruto s’ha imposat amb una marca discreta de 2h09:51. En la categoria femenina la victòria ha sigut per la seva compatriota Diana Chemtai Kipyogei amb 2h24:45.

Benson Kriputo s’ha mantingut en el grup capdavanter i no ha estat fins els darrers quilòmetres en que s’ha situat al davant. La segona posició l’ha ocupat l’etíop Lemi Berhanu –guanyador al 2016–, amb 2h10:37 que ha superat per només un segon al seu compatriota Jemal Yimer. En la categoria femenina hi ha hagut triplet kenyà, i darrera de Diana Chemtai Kipyogei han arribat Edna Kiplagat amb 2h25:09 i Mary Ngugi amb 2h25:20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)