Ciclisme

Betalú es refà i guanya la tercera etapa de la Titan Desert

L’ampostí està molt encertat en la primera part de l’etapa marató. El suís Looser continua líder

Josep Betalú ha tornat a les primeres posicions i després d’una gran cursa ha guanyat la tercera etapa de la Titan Desert, la primera part de l’etapa marató. L’ampostí, quatre cops guanyador de la general de la prova, va perdre molt de temps el primer dia però no es rendeix i pensa lluitar fins al final. Josep Betalú ha sabut trobar camins alternatius en aquesta etapa de 99 km i ha aconseguit la victòria amb 3h26:19 i gairebé un minut de diferència respecte els seus companys de l’KH7 Óscar Carrasco i Miguel Muñoz, segon i tercer. El líder de la general, el suís Konny Looser, ha patit una punxada, però ha arribat en aquest grup a poc més d’un minut i manté el lideratge.

En categoria femenina hi ha tornat ha haver un duel entre la catalana Ramona Gabriel i l’alacantina Ariadna Ródenas. La corredora de Ponts ha guanyat l’etapa amb 3h57:24 i ha superat la ciclista d’Elx per un segon i manté la primera posició en la general.

La segona part de l’etapa marató es farà demà en un recorregut de 130 km amb dunes i més de 1.100 m de desnivell acumulat. Al ser una etapa marató els participants no podran disposar de cap tipus d’ajuda, ni mecànica ni de fisioteràpia, i dormiran en una tenda comuna amb només un sac de dormir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)