Tennis taula

El Girbau Vic inicia la defensa del títol de la superdivisió femenina

Demà es disputen els primers partits femenins i masculins, amb el derbi català entre el Borges i l’Escala

La superdivisió femenina i masculina s’inicien demà la competició amb el Girbau Vic defensant el títol de campió que va aconseguir la temporada passada. Les màximes categories del tennis de taula estatal es disputen en dos grups de sis equips i els quatre primers disputaran el play-off pel títol.

En la categoria femenina El Girbau Vic està en el grup 1 on també jugarà el Tramuntana Figueres, que va aconseguir l’ascens la campanya passada. En el grup 2 jugarà el Reus Ganxets Miró que va ser el subcampió el curs passat. El conjunt osonenc jugarà demà mateix el seu primer partit contra l’UCAM Cartagena (20 h), un dels aspirants al títol, mentre que el conjunt empordanès s’enfrontarà al Museo de la Almendra Franciso Morales Priego dissabte (11 h). En el grup 2 el conjunt reusenc també jugarà dissabte contra el Santa Eulària (18 h).

En la categoria masculina els dos equips catalans, l’Asisa Borges Vall i el CER Robin Prisco l’Escala, jugaran en el grup 2. En aquesta primera jornada hi haurà el derbi català i s’enfrontaran a Les Borges Blanques (18 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)