Handbol

La copa il·lusiona, a Sarrià

Handbol. El Cisne de Pontevedra, l’equip més potent de la divisió de plata, és el rival dels sarrianencs en la primera eliminatòria, que es decideix avui a partit únic (20 h)

El Sarrià afronta aquest vespre (20 h) una primera eliminatòria duríssima de la copa d’handbol contra el Cisne, equip descendit de l’Asobal i un dels màxims favorits per tornar-hi. L’entrenador de l’equip gironí, Josep Espar, remarca que l’equip de Pontevedra està format majoritàriament pels jugadors juvenils que van conquerir el campionat d’Espanya de la categoria la temporada passada. “Són els millors juvenils espanyols contra els nostres, que els teníem la temporada passada en la 1a catalana”, assenyala el tècnic, que també recorda que mentre els jugadors que visitaran avui Sarrià jugaven a l’Asobal ells patien per mantenir-se en la divisió de plata.” Per acabar-ho d’adobar, el Cisne, líder del grup A de la divisió de plata, encara no ha perdut cap partit.

L’únic avantatge del Sarrià, que ve de sumar una victòria vital contra l’Esplugues fa una setmana, és que la eliminatòria es juga a partit únic i que el suport de l’afició, que ja pot omplir pràcticament tot el pavelló amb l’última reobertura de les instal·lacions esportives, pot esdevenir clau si l’equip aconsegueix mantenir el partit igualat fins al tram final. Serà difícil, però.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)