Tennis

Paula Badosa disputarà la seva primera final d’un WTA 1.000

L’empordanesa ha derrotat en la semifinal d’Indian Wells Jabeur per un doble 6-3 i lluitarà pel títol contra Azarenka

Paula Badosa s’ha classificat per la seva primera final d’un WTA 1.000 al derrotar en la semifinal d’Indian Wells a la tunisiana Ons Jabeur per un doble 6-3. L’empordanesa s’enfrontarà diumenge en la final a la bielorussa Victoria Azarenka, ex número 1 mundial i dues vegades guanyadora en el torneig del desert californià. Paula Badosa (21) ha continuat amb el seu bon joc i en només 1h21 ha superat a Ons Jabeur (12).

El primer set ha començat amb un break per l’empordanesa, i tot i que la tunisiana ha igualat el partit (3-3), la catalana l’hi ha trencat dues vegades més el servei i s’ha imposat per 6-3. El segon set s’ha mantingut anivellat fins el sisè joc en que Paula Badosa ha fet el quart trencament del partit (4-2). Després de salvar quatre pilotes de break en contra en el novè i l’últim joc l’empordanesa ha mantingut el servei i s’ha imposat per 6-3. La rival de Paula Badosa en la final de demà serà Victòria Azarenka (27) que ha derrotat en l’altre semifinal la letona Jelena Ostapenko (24) per 3-6, 6-3 i 7-5 en 2h20.

En el quadre masculí ha saltat la sorpresa i el segon i el tercer favorits han quedat eliminats en els quarts de final. El grec Stefanos Tsitsipas (2) ha perdut contra el georgià Nikoloz Basilashvili (29) per 6-4, 2-6 i 6-4, mentre que l’alemany Alexander Zverev (3) ha estat derrotat pel nord-americà Taylor Fritz (31) per 4-6, 6-3 i 7-6 (3).