Handbol

El Barça supera el Valladolid a còpia de contraatacs (24-40)

Tot i la càrrega de partits, el conjunt blaugrana ha jugat a tota velocitat aprofitant les pèrdues de pilota locals

El Barça ha superat amb molta suficiència l’Atlético Valladolid (24-40) en un duel que ha comandat des de l’inici a còpia de contraatacs. Tot i la voràgine de partits, sis en els últims nou dies, l’equip blaugrana ha jugat a tota velocitat, aprofitant les pèrdues de pilota del rival. Els gols han estat molt repartits, i n’han sumat cinc Ali Zein, Haniel Langaro i Ángel Fernández. El Barça comanda la lliga Asobal amb sis victòries en sis partits.

L’equip blaugrana ha marcat territori només començar. Amb la baixa de Ludovic Fàbregas, a punt d’estrenar paternitat, Luis Frade i Ali Zein s’han situat inicialment en l’eix de la defensa. Les pèrdues de pilota locals impulsaven les transicions ràpides del Barça, que a gol per minut ha segellat un primer parcial d’1-6. El tècnic del Valladolid no ha tardat a demanar temps mort. Amb les primeres intervencions de mèrit de César Pérez sota els pals i un parcial de 3-0, el conjunt de David Pisonero ha pogut aturar momentàniament el cop (5-8). El Barça, però, ha tornat a posar la directa i ha arribat al descans amb un resultat de 13-20 i el partit molt ben encarrilat amb vista a la segona meitat. De fet, el marcador podia haver estat molt més contundent si no fos per les aturades de César (10 al primer temps).

La posada en escena de la segona meitat ha tingut diferents alternatives, amb un parcial favorable dels blaugrana 0-4 (13-24) i la resposta del conjunt val·lisoletà amb un 3-0 (16-24). Amb tot, el Valladolid ha anat perdent pistonada. Haniel Langaro i Ángel Fernández han sortit inspirats al terreny de joc i han aprofitat les pèrdues de pilota locals per sentenciar definitivament el duel amb un altre parcial de 0-6 (20-36), una renda de 16 gols que s’ha mantingut fins al final (24-40).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)