El Sant Quirze suma els primers punts a divisió d’honor

Supera la Salud de Tenerife per 29-30

El Sant Quirze ha hagut d’esperar a la cinquena jornada per sumar els seus primers punts a la divisió d’honor femenina. El conjunt de Dolo Martín va sumar divendres al vespre un triomf treballat i històric per la mínima a la pista de la Salud de Tenerife (29-30). L’equip local va dominar el primer quart d’hora de partit (12-9). Un canvi defensiu, l’entrada en joc d’Ekaterina Tyaglyay, i l’encert de Gal·la Carreras i Judith Sans van ajustar el resultat abans del descans (15-14). La remuntada vallesana va prosseguir després de la represa, amb un parcial d’1-4 que els donava la iniciativa (16-18). L’equip illenc no es va donar per vençut, però el Sant Quirze es va mantenir ferm defensivament i diverses intervencions de mèrit d’Helena Sousa van ser suficients per assegurar un triomf que pot ser clau amb vista a la permanència.

Segona derrota del KH7-BM Granollers

Al seu torn, el KH-7 BM Granollers ha encaixat la segona derrota de la lliga (29-31) contra l’Unicaja Banco Gijón, un rival directe a la classificació. L’equip de Salva Puig ha fet una gran primera meitat (16-13), però en la segona ha perdut el rumb i el conjunt asturià ha estat el clar dominador. Amb tot, les vallesanes amb una gran reacció final han estat capaces d’igualar el resultat amb un parcial de 4-0 (29-29). Una pèrdua de pilota, però, les ha acabat condemnant a la derrota. Ona Vegué, amb 8 gols (5 de 5 des dels 7 metres) ha estat la màxima anotadora de les granollerines. El Granollers, amb 5 punts (2 victòries, 1 empat i 2 derrotes) es manté en la zona mitjana de la classificació.