Títol mundial per la selecció espanyola júnior femenina

El combinat estatal, amb onze catalanes, ha derrotat Grècia en la final per 5-10, després d’un gran primer quart

La selecció espanyola júnior femenina ha guanyat el títol mundial al derrotar Grècia en la final per 5-10 (1-5, 0-1, 3-3 i 1-1). El combinat estatal ha fet un gran primer quart i s’ha distanciat en el marcador en dos minuts molt encertats en que han marcat quatre gols. S’ha arribat al descans amb un 1-6. La segona meitat ha sigut molt més anivellada i el conjunt estatal dirigit per Jordi Valls, i amb onze jugadores catalanes, ha sabut mantenir la diferència. Ariadna Ruiz i Paula Camús ha marcat tres gols, Elena Ruiz n’ha fet dos, i Gisel·la Farré i Elena Camarena n’han marcat un.

En la fase de grups el combinat estatal va golejar França (15-5) i Sud-àfrica (16-49 i va empatar amb els Països Baixos (5-5) acabant segona de grup. En els vuitens va golejar Alemanya (18-2), en els quarts es va desfer de Rússia (10-5) i en la semifinal va derrotar Itàlia per 14-12.

La selecció espanyola júnior l’han format Elia Jiménez i Elena Ruiz (CN Rubí), Martina Cardona i Paula Camús (CN Terrassa), Ariadna Ruiz, Gisel·la Farré, Maria Palacio i Martina Terré (CN Sant Andreu), Cristina Nogué (CN Mataró), Nona Pérez (CN Sabadell), Paula Prats (CE Mediterrani), Lucia Gómez (Canoe) i Elena Camarena (Boadilla).