Waterpolo

Renzuto frena el CN Barcelona

Waterpolo. L’equip cenebista perd de 4 contra el Brescia

Barcelona 13 Brescia 17

CN BARCELONA:Lloret; López, Van der Burg, Valls (2), García (2), Durik (4), Delgado (2), Gomà, Tahull, Estrany (2), Mallarach (1), Ramon i Aguilar.AN BRESCIA:Tesanovic; Dolce, Presciutti (2), Gianazza, Lazic (1), Vapenski (1), Renzuto (7), Balzarini, Alesiani (1), Luongo (3), Di Somma (2), Gitto i Gianazza.PARCIALS:4-5, 3-3, 3-3 i 3-6.ÀRBITRES:Dervieux i Achladiotis

Un parcial final de 3-6 i un Vincenzo Renzuto imparable, amb la consecució de set gols, van frenar les ambicions del CN Barcelona, que afrontarà la tornada de la tercera fase de la Champions, dimecres vinent a Brescia, amb un desavantatge de quatre gols. Amb un magnífic ambient a la Nova Escullera i una posada en escena amb un ritme vertiginós, l’equip cenebista va resistir el torcebraç amb el campió italià durant tres quarts (10-11), però en el tram final va perdre pistonada i tindrà molt complicat accedir a la fase de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)