Festa grossa a Sarrià

Handbol. Tomba el Cisne en la copa amb una exhibició liderada per Teixidor i Biosca

Sarrià 32 Cisne 28

UE SARRIÀ:Biosca (Toro), Pararols (1), Pórtulas (3), Vicente (2), Masmiquel, Lozano (4), Teixidor (8), Jaureguiberry (4), Ballester (3), Lucea (1), Font, Mariscal (3), Pep Arnau, Gutiérrez i Torres (3).CISNE:Novás (González), B. Vázquez (4), Mendes (3), Álvarez (11), J. Vázquez (1), Arboleya (2), Calvo, Pombo (1), Preciado (3), De Moura, Conde (2) i González.PARCIALS:3-3, 6-4, 8-6, 9-8, 11-13, 14-14, 18-17, 21-20, 24-22, 26-22, 28-25 i 32-28.ÀRBITRES:Buchón i Martín. Van expulsar Ballester. Exclusions Pararols i Pórtulas (2), del Sarrià, i Arboleya, Calvo, Preciado i Lysak (2), del Cisne..PÚBLIC:600 persones.

El Sarrià va tombar contra pronòstic el Cisne en la primera eliminatòria de la copa del Rei (32-28) completant un partidàs amb la participació, a més, de molts dels jugadors joves de l’equip, que van acabar sent decisius també contra un rival que la temporada passada jugava en l’Asobal, que estava invicte aquesta temporada en la divisió de plata i que tenia alguns dels jugadors campions d’Espanya juvenils el curs passat.

Des del primer minut, l’equip de Josep Espar va mostrar la seva ambició, i malgrat les rotacions va saber mantenir el rival a ratlla tot i el talent d’alguns dels seus jugadors, especialment Carlos Álvarez (11 gols) i Bruno Vázquez. També va ser clau l’actuació sota els pals d’Aleix Biosca, sobretot en la segona part, i l’exhibició, una més, d’Oriol Teixidor (8 gols i un munt d’assistències) en el joc d’atac. El central sarrianenc, que va agafar el relleu d’un descarat Iñaki Gutiérrez, va acabar sentenciant ell sol el partit amb una ratxa imparable en els minuts finals. En el 31-27 va pispar la cartera a un rival just quan l’equip de Pontevedra buscava desesperadament la remuntada amb els seus millors jugadors a la pista. A l’equip no li va pesar la remuntada que va encaixar a casa contra el Sant Quirze en un partit que també va dominar en la segona part. L’afició, en una de les millors entrades dels darrers anys, va poder gaudir de valent.

La segona eliminatòria de la copa podria permetre a l’equip jugar ja contra un rival de la lliga Asobal.