Més esport

La UFEC impulsa un curs de defensa personal per a noies i el col·lectiu LGTBIQ+

És la principal novetat del programa INSERsport que té com a objectiu donar oportunitats a joves en situació de vulnerabilitat, i formar-los per accedir al mercat laboral en professions vinculades a l’àmbit esportiu

El curs de defensa personal adreçat a noies i el col·lectiu LGTBIQ+, impartit per la Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï (FCKBMT), és una de les principals novetats del programa que impulsa INSERsport de l’Àrea d’Acció Social de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Aquest tipus de formacions, que s’han reprès a partir d’avui i enfilen la seva cinquena temporada, tenen com a objectiu donar oportunitats a joves en situació de vulnerabilitat, i formar-los per accedir al mercat laboral en professions vinculades a l’àmbit esportiu.

El curs de defensa personal es portarà a terme a partir de demà al Club Sparta Bcn Fight Team del districte de Sant Andreu de Barcelona fins al 16 de desembre. Diferents entitats de l’àrea metropolitana de Barcelona, especialitzades en aquests col·lectius, han derivat joves amb l’objectiu de què assoleixin coneixements d’autoprotecció, defensa personal i habilitats bàsiques tecnicotàctiques de protecció necessàries en situacions d’amenaça o agressió, reforçar l’autoconfiança i treballar aspectes psicològics implicats en l’execució d’una resposta efectiva basada en els entrenaments físics.

Curs d’anotació i àrbitre de voleibol

D’altra banda, avui ja s’ha posat en marxa el curs d’anotador i àrbitre territorial B de vòlei pista, una formació impartida per la Federació Catalana de Voleibol (FCVB) que s’estendrà fins al pròxim 24 de novembre, i que tindrà lloc al Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron de Barcelona.

Hoquei i tennis taula

Finalment, el 28 d’octubre s’iniciarà el curs d’àrbitre d’hoquei a l’Estadi Municipal d’Hockey Martí Colomer de Terrassa, que s’allargarà fins al 18 de gener. Tanmateix, l’11 de novembre al CEM Reina Elisenda s’engegarà el curs d’àrbitre de tennis taula, que finalitzarà el 21 de desembre. Les dues formacions es duran a terme amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Hoquei (FCH) i la Federació Catalana de Tennis Taula (FCTT).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)