El Barça reforça el projecte amb una victòria de prestigi contra el PSG (30-27)

Gonzalo Pérez de Vargas (17 aturades) i Dika Mem (7 gols) han estat claus per sotmetre el conjunt parisenc en un partit molt ajustat

El Barça ha aconseguit una victòria de prestigi contra el París Saint-Germain (30-27) per continuar liderant el seu grup de la Champions, empatat a punts amb el Veszprém i el Kiel. Després d’una primera meitat marcada per les defenses (13-13), l’actuació de Gonzalo Pérez de Vargas (17 aturades) i el lideratge de Dika Mem en atac (7 gols) han acabat de decantar un duel d’alt voltatge contra el totpoderós conjunt parisenc. Els 2.500 aficionats que han assistit al Palau Blaugrana també han contribuït el gran triomf del Barça.

El partit ha començat amb algunes imprecisions per totes dues bandes. El PSG, amb una defensa 6-0 amb molt de pes i un Nedim Remili inspirat, ha colpejat primer (1-2). El pitxitxi de la Champions, Dika Mem, tenia el punt de mira desajustat i els seus tres primers llançaments s’han estavellat als pals. Ludovic Fàbregas, però, ha estat providencial aprofitant un parell de rebots i el Barça ha capgirat el resultat amb un parcial de 3-0 (5-2). El conjunt parisenc s’ha col·lapsat durant uns minuts, però les exclusions locals i els penals executats per Mikkel Hansen han tornat a ajustar les forces (5-5). A partir d’aquí, s’ha mantingut l’intercanvi de cops fins al final de la primera meitat, que ha acabat amb taules. Les defenses s’han imposat al joc d’atac i el duel a la porteria, amb vuit aturades tant per Gonzalo Pérez de Vargas com Vincent Gerard, també ha acabat igualat i ha deixat el parcial dels 30 minuts amb un resultat ben curt (13-13).

L’inici de la segona part ha estat trepidant, amb contraatacs per totes dues bandes. El Barça ha sortit vencedor d’aquest primer duel i amb tres gols de N’Guessan ha pres la iniciativa (17-15). Raúl González ha demanat temps mort i amb Elchim Prandi de canoner el PSG ha capgirat el marcador (17-18). Mem, per fi, s’ha despertat de cara a porteria i ha liderat una altra estrebada blaugrana (23-20). El treball i les ajudes en defensa i l’espectacular actuació de Gonzalo sota els pals han aguantat les embranzides parisenques per segellar un triomf que reforça el nou projecte blaugrana.