Handbol

El Sarrià visita el líder

Handbol. Els sarrianencs, que enllacen dos triomfs, juguen a Eivissa (19.30 h) contra l’únic equip del grup que en suma tres de tres en la lliga

El Sarrià juga aquest vespre a Eivissa (19.30 h) contra l’únic equip del grup que no ha perdut encara –en l’altre, el Cisne i el Zarautz són els que no han encaixat cap derrota en tres partits–, carregat de confiança per haver enllaçat dos triomfs, el primer en la lliga i el de copa d’avui fa una setmana precisament contra el Cisne. “Ara ens podem pensar que som bons, però som els mateixos que fa tres setmanes”, adverteix Josep Espar, que posa en context les recents victòries pel fet de ser a casa i per les condicions en què es van produir.

“Són un equip amb molt d’ofici” explica l’entrenador del Sarrià sobre l’Eivissa, del qual destaca el paper d’Ander Iriarte tant en defensa com en atac, del pivot del seu rival d’avui perquè genera molt joc i provoca molts penals, i dels jugadors de la primera línia, que defineix com a “ràpids i amb bon un contra un”.

Espar vol que el seu equip, que viatja avui mateix, surti a jugar mentalitzat i sense pensar massa en cada situació, davant una defensa que surt molt i deixa forats als llançadors. El tècnic confia a arribar viu als minuts finals del partit contra l’Eivissa, que el curs passat en el seu primer curs a la categoria es va classificar per al grup d’ascens, deixant-ne fora el conjunt sarrianenc en una lluita a tres en què l’Alacant també va lluitar per pujar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)