Atletisme

Assassinen a trets l’atleta del Barça Álex Quiñónez a l’Equador

El velocista, finalista dels 200 m als Jocs de Londres i bronze al mundial del 2019, sopava en un restaurant a Guayaquil

L’atleta equatorià del Barça Álex Quiñónez (1989), finalista en els 200 m dels Jocs de Londres 2012, ha estat assassinat mentre es trobava a la ciutat de Guayaquil on resideix habitualment. Quiñónez ha estat cosit a trets per raons que es desconeixen. L’assassinat ha estat confirmat pel president de la federació d’atletisme d’Equador, Roberto Ibáñez. Quiñónez, de 32 anys, va néixer a la província d’Esmeraldas, al nord-est del país. El Barça ja ha expressat el condol per la mort del seu atleta.

Quiñónez complia actualment una sanció per saltar-se tres controls antidopatge, fet que li va impedir prendre part en els Jocs de Tòquio. El millor resultat internacional del velocista va ser el tercer lloc en els 200 m del mundial de Doha del 2019. L’atleta va ser abatut divendres per uns desconeguts mentre sopava amb un amic seu, Jojairo Arcalla, un cantant popular al país.

Els fets han coincidit amb l’estat d’excepció que ha ordenat el govern el país per mirar d’aturar l’onada de violència de les últimes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)