Handbol

Un borbó al Palau

Pablo Urdangarin (20 anys) , fill de la infanta Cristina i de l’exjugador internacional, debuta amb el Barça contra l’Osca

Pablo Urdangarin (20 anys), el segon fill de la infanta Cristina de Borbó i de l’exjugador internacional Iñaki Urdangarin, ha debutat aquesta tarda amb el primer equip del Barça al Palau Blaugrana en un partit de la lliga Asobal contra l’Osca. L’equip blaugrana s’ha imposat 39-20. Urdangarin ha estrenat el seu compte de gols a la lliga en el seu tercer xut i ha acabat fent tres gols, mostrant la seva bona tècnica i velocitat.

Pablo, que és un extrem esquerrà de 20 anys que juga en el filial, ha lluït el dorsal 77, una picada d’ullet al dorsal del seu pare, el 7, que té una de les 13 samarretes que estan penjades al Palau Blaugrana. Des que es va esclatar el cas Nóos amb Urdangarin, que va acabar a la presó, com a principal encausat sectors de l’afició blaugrana van demanar que es retirés el seu dorsal, però Bartomeu s’hi va negar recordant que es tracta d’un homenatge a la “trajectòria esportiva”. La infanta Cristina també va ser jutjada i condemnada a pagar una multa de 265 mil euros. La condemna a Urdangarin va ser de sis anys i tres mesos de presó.

L’actual entrenador del Barça, Carlos Ortega, va ser company d’Iñaki Urdangarin en el dream team deValero Rivera, que va guanyar sis cops d’Europa. Els pares de Pablo Urdangarin han presenciat el debut del seu fill a les grades del Palau. Abans de fitxar pel Barça el jugador ja tenia experiència en les categories de promocio del Hannover alemany i el Nantes francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)