Una mala primera part condemna el Sarrià a Eivissa

Després d’encallar-se en atac ha reaccionat en el segon temps de la mà de Guillem Lozano però el líder no s’ha deixat sorprendre

Eivissa 33 Sarrià 26

EIVISSA:Gamallo, Bonet (1), Marí (2), Sancho (4), Pereiro (4), Rodríguez (3), Navarro, Broto, Sanz (4), Fernández, Bernárdez (4), Torres (3), Prada (3), Iriarte (5) i Castro.SARRIÀ:Toro (Moreno), Pararols, Pep Arnau (1), Pórtulas, Vicente (1), Masmiquel, Lozano (9), Teixidor (3), Jaureguiberry (1), Ballester, Font (1), Mariscal (5), Gutiérrez (1) i Torres (4).PARCIALS:3-1, 6-3, 9-5, 12-7, 14-8, 17-10, 18-13, 20-16, 23-19, 24-21, 29-22 i 33-26.ÀRBITRES:López i Cubas. Exclusions: Pereiro, Rodríguez (2) i Castro, de l’Eivissa; i Arnau, Pórtulas, Vicente, Masmiquel (2), Toro i Ballester.

El Sarrià ha caigut a la pista del líder, l’Eivissa, en un partit que se li ha escapat en la primera part (17-10), on ha estat incapaç de trobar la fórmula per trencar la xarxa defensiva dels locals. L’equip no ha pogut recuperar pilotes en defensa i això l’ha obligat a jugar en estàtic i s’ha acabat enllacant sempre al límit del passiu i sense trobar mai posicions de xut clares. Els locals també han aprofitat per forçar pèrdues i fer ràpides transicions i contraatacs que han deixat el partit molt coll amunt.

L’equip, amb tot, ha reaccionat bé en la segon part. Liderat per Guillem Lozano (9 gols), infal·lible, s’ha fet més fort en defensa i amb un 5-9 de parcial s’ha tornat a col·locar en el partit (22-19). Quedaven molts minuts i l’equip ha acabat pagant l’esforç i també les decisions arbitrals, que han tingut màniga ample en les exclusions dels jugadors gironins, que en els deu minuts finals han jugat pràcticament sempre en inferioritat.