Ciclisme

El Massi-Tactic fa un pas endavant amb l’arribada de sis noves corredores

L’equip professional català es reforça amb Corinna Lechner, Aurela Nerlo, Nathalie Eklund, Sofia Gomes, Miryam Núñez i Andrea Ramírez

El Massi-Tactic, el gran equip professional del ciclisme català femení, ha confirmat la incorporació de sis ciclistes internacionals per a la seva quarta temporada a l’elit: l’alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo, la sueca Nathalie Eklund, la portuguesa Sofia Gomes, l’equatoriana Miryam Nuñez i la mexicana Andrea Ramírez. Amb aquests sis reforços l’equip empordanès tanca la plantilla per al 2022 i, sumades a les sis renovacions anunciades la setmana passada, l’equip comptarà amb 12 ciclistes.

Ell Massi-Tactic ja havia renovat l’eslovena Spela Kern i l’holandesa Maaike Coljé. La tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias, l’osonenca Martina Moreno i la gaditana Belén López completen l’equip dirigit per Manel Gonzalo i Àngel González, que iniciarà la temporada el febrer.

El president i impulsor del projecte del CC Baix Ter, Sergi Güell, considera que l’arribada de les noves ciclistes fan que l’equip combini experiència i joventut. “Tenim moltes esperances de fer una temporada igual o millor que la passada. Hem fitxat corredores que han estat campiones a Suècia, Equador, Mèxic... No enfoquem l’equip amb una líder destacada, ens agrada treballar com equip i preparar les competicions en funció de les característiques de cada prova”. L’objectiu és donar l’oportunitat a ciclistes de fora que volen fer-se un nom en les curses UCI encara que sigui en un equip sense grans aspiracions econòmiques.

Corinna Lechner

L’alemanya (10/8/1994) ha estat aquest any subcampiona en relleus per equips mixtes en el campionat d’Europa i tercera en el Krasna Lipa Tour. És una gran especialista en contrarellotge. De fet, va ser tercera en aquesta modalitat en el seu últim any sub-23.

Aurela Nerlo

La polonesa (11/2/1998) va debutar en el ciclisme de muntanya i ha destacat pel seu potencial físic. Ha estat campiona de Polònia sub-23 i el 2019 va obtenir dues victòries en el Tour Femenin.

Nathalie Eklund

La sueca (28/5/1991) és considerada la millor escaladora del seu país. Ha estat campiona nacional en ruta i en contrarellotge. Es va formar en el món del triatló i el 2019 va decidir dedicar-se exclusivament al ciclisme de carretera.

Sofia Gomes

La portuguesa (12/8/2003) serà amb 18 anys la més jove de l’equip. Debutarà en la categoria UCI després de disputar ja campionats d’Europa i mundials en les categories de promoció i de ser segona en la volta a Portugal.

Miryam Núñez

L’equatoriana 10/8/1994 és la vigent campiona del seu país i debutarà en el ciclisme europeu. És una especialista en la muntanya com ho demostra les seves últimes victòria en la volta a Colòmbia i en la volta a Guatemala. També ha estat medalla en els Jocs Sud-americans i els Panamericans.

Andrea Ramírez

La mexicana (25/9/1999) és una altra de les apostes de futur de l’equip. Ha estat campiona de Mèxic els dos últims anys en contrarellotge, a banda d’arribar a ser la número 3 del rànquing mundial sub-23 la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)