Còrfbol

Catalunya perd per la mínima (18-17) contra Txèquia en l’europeu

La selecció catalana perdia per 7-1 en el primer quart i ha remuntat fins el 15-16 a cinc minuts del final

Catalunya ha perdut contra la República Txeca per un mínim 18-17 i pràcticament s’ha acomiadat de poder jugar la semifinal de l’europeu d’Anvers, a Bèlgica. La selecció catalana ha encaixat dues derrotes en dos partits i demà tancarà la fase de grups contra el conjunt amfitrió (15.45 h). Catalunya ha pagat molt car el 7-1 del primer quart de deu minuts, i tot i la remuntada que l’ha portat a situar-se per davant en el marcador amb un 15-16 a cinc minuts del final, la victòria s’ha escapat en els darrers minuts. David Puertas ha anotat 6 gols, Pau Segura 4, Àlex Lloreva 2 i n’han aconseguit 1 Miriam Moraleda, Laura Tobaruela, Aitana Segura, Alba Rosa i Álvaro González.