L’Atlètic Barceloneta s’estrena a la Champions amb un gran triomf contra el Jadran Split (11-6)

L’equip mariner ha encarrilat la victòria en el segon quart (4-0), amb un Marc Larumbe (4 gols) en estat de gràcia

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha començat una nova edició de la Champions amb un gran triomf contra el Jadran Split (11-6, 3-2, 4-0, 2-3 i 2-1). Acabades les bombolles del curs passat, l’equip mariner tornava a la competició europea a la piscina de Sant Sebastià gairebé vint mesos després amb un nou projecte capitanejat per Elvis Fatovic a la banqueta i una plantilla més rejovenida. La posada en escena, en un grup de la Champions molt car, ha estat molt il·lusionant.

L’equip mariner ha exhibit de bon començament les consignes del seu nou tècnic, el croat Elvis Fatovic: defensa molt intensa i transicions rapidíssimes. Així, han arribat les dues primeres dianes locals. Felipe Perrone ha culminat un gran contraatac llançat per Alejandro Bustos i Álvaro Granados ha executat un penal forçat pel boia Miguel de Toro. L’Atlètic Barceloneta havia defensat amb encert les tres primeres accions d’inferioritat, però a la quarta el Jadran ha vist porteria. Marc Larumbe ha marcat el tercer pels mariners i el conjunt croat ha respost amb un contraatac rubricat per Antonio Duzevic. El parcial del primer quart ha estat de 3-2. Larumbe, un dels grans referents en defensa, ha explotat avui la seva faceta més ofensiva i ha ampliat la bretxa marinera amb tres gols més al seu compte particular. La seva quarta diana, amb una precisa vaselina, ha estat espectacular. Granados ha marcat el seu segon penal per tancar la primera meitat amb un contundent 7-2. La defensa s’ha mantingut molt sòlida, amb intervencions de mèrit del jove Unai Aguirre sota els pals.

El Jadran Split ha reaccionat després de la represa (7-4), però un gol de Miguel de Toro des de la boia en superioritat i una fuetada explosiva de Granados han refredat la remuntada rival abans d’entrar en el quart definitiu (9-5). El jove boia Òscar Asensio, una de les novetats del curs, i Perrone en un contraatac han segellar el festival mariner.