Waterpolo

Larumbe brilla en l’estrena

Waterpolo. Quatre gols del defensor de l’Atlètic Barceloneta encarrilen el triomf contra el Jadran Split en una gran carta de presentació marinera en la Champions més complicada

Barceloneta 11 Jadran Split 6

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Granados (3, 2 p.), Pavillard, De Toro (1), Larumbe (4), Ponferrada, Fernández, Asensio (1), Perrone (2), Biel, Bustos i López Pinedo.JADRAN SPLIT:Anic; Buric, Marinic (1), Cagalj (1), Butic, Pejkovic, Bukic (1), Kharkov, Delic, Dobud, Setka, Duzevic (3) i Podrug.PARCIALS:3-2, 4-0, 2-3 i 2-1.ÀRBITRES:Colombo i Kovacs-Csatlos.PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

L’espera ha pagat la pena. Superat un curs europeu marcat per les bombolles, l’Atlètic Barceloneta tornava a la piscina de Sant Sebastià gairebé vint mesos després amb una il·lusionant carta de presentació contra el Jadran Split en el seu debut en un grup caríssim de la Champions. Una gran intensitat defensiva, més si cal que en l’etapa de Chus Martín, i unes transicions rapidíssimes són les consignes del nou tècnic, Elvis Fatovic, i ja es va poder comprovar en la posada en escena de l’equip mariner contra el croat. El jove internacional Unai Aguirre va ser el titular per a l’estrena europea i, amb Dani López Pinedo a la recambra, ja va deixar clar que la porteria tornarà a ser un dels punts forts del nou projecte de l’Atlètic Barceloneta. A més del gran sacrifici defensiu –el Jadran només va aprofitar dues de les onze superioritats–, ahir va destacar un protagonista inesperat en atac. Marc Larumbe, un dels grans referents de la defensa local, va exhibir la seva faceta més ofensiva i amb quatre gols pràcticament consecutius, entre el final del primer quart i el segon, va obrir una escletxa que a la llarga seria definitiva (7-2). La seva quarta diana, de vaselina, va ser un prodigi de precisió i efectivitat. El Jadran va tenir una tímida reacció després de la represa (7-4), però un gol de Miguel de Toro des de la boia en superioritat i una explosiva fuetada d’Álvaro Granados van aturar la remuntada rival abans d’entrar en el quart definitiu (9-5). El jove boia de 20 anys Òscar Asensio, una de les novetats del curs, i el veterà Felipe Perrone, en un contraatac, van tancar el festival mariner. El pròxim partit europeu a casa serà el 14 de desembre contra el Ferencváros, ja que el Barceloneta jugarà a fora tres jornades seguides.

Waterpolo. Lliga de campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Olympiacòs 3 1 1 0 0 20 9
2 Novi Belgrad 3 1 1 0 0 16 10
3 Zodiac Barceloneta 3 1 1 0 0 11 6
4 Telekom Budapest 1 1 0 1 0 8 8
5 Brescia 1 1 0 1 0 8 8
6 Jadran Split 0 1 0 0 1 6 11
7 Radnicki 0 1 0 0 1 10 16
8 Tbilissi 0 1 0 0 1 9 20
  Final a vuit
Darrera actualització: 26-10-2021 21:45:02
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)