Tensió màxima a l’Euro Cup

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell i el CN Barcelona signen les taules contra el Savona italià (13-13) i el Zuglo hongarès (6-6), respectivament, en els partits d’anada dels quarts de final

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Barcelona mantenen vives les seves aspiracions d’accedir a les semifinals de l’Euro Cup, tot i que no van poder passar de l’empat en els respectius partits contra el Savona a Can Llong (13-13) i el Zuglo a la Nova Escullera (6-6). La tornada serà el 10 de novembre. La igualat va ser màxima en tots dos escenaris i, tot i que a Sabadell es va viure un festival de gols, i a Barcelona, un duel de defenses, els guions dels dos partits van tenir algunes similituds. Tant el conjunt vallesà (5-1) com el barceloní (2-0) van colpejar primer, però a última hora van haver de remuntar un resultat advers per salvar l’empat. Bernat Sanahuja va treure els galons en el moment decisiu i el seu quart gol a 45 segons del final va segellar les taules contra el Savona. La situació encara va ser més dramàtica a la Nova Escullera. A menys d’un minut del final, el CN Barcelona perdia per 4-6. Després d’un temps mort de Víctor González, Marc Valls va retallar diferències en superioritat. Ja s’albirava el final i l’empat semblava una missió impossible, però encara hi va haver temps perquè Adrià Delgado marquès el sisè i fes esclatar l’eufòria quan només restaven 1,3 segons de joc.

En els altres dos partits de l’Euro Cup hi va haver doble victòria dels equips italians; l’Ortigia contra el Szolnoki (9-4) i el Palerm a la piscina del Mladost Zagreb (7-11).