Waterpolo

El stm CN Mataró i el CN Terrassa, finalistes de la copa Catalunya

L’equip mataroní supera el CN Sabadell (12-13) i el terrassenc elimina el CE Mediterrani (10-8)

El stm CN Mataró i el CN Terrassa jugaran la final de la copa Catalunya el 10 de novembre a Can Llong després d’haver eliminat respectivament l’Astralpool CN Sabadell (12-13) i el CE Mediterrani (10-8). Un gol sobre la botzina de Clara Cambray en un atac amb set jugadores va resoldre un altre duel de màxim equilibri i diferents alternatives entre sabadellenques i mataronines. Les de Dani Ballart, que van remuntar un 12-10 en 2 minuts, ja van assaltar fa un parell de setmanes Can Llong amb el títol de la supercopa d’Espanya en joc (10-8). El CN Sabadell, vencedor en dotze de les tretze edicions de la copa Catalunya, s’haurà de conformar aquest cop a lluitar pel bronze contra el Mediterrani, que precisament va inaugurar l’historial d’aquesta competició el 2008. Encara des de la grada, va presenciar el partit la nord-americana Maggie Steffens, acabada d’aterrar a Catalunya i que d’aquí a tres setmanes ha d’estar a punt per reprendre una nova etapa al CN Sabadell en l’Eurolliga. L’estrella de la selecció dels Estats Units es va operar de l’espatlla després dels Jocs Olímpics de Tòquio i encara necessitar un temps per posar-se a to.

El CN Terrassa, que va resoldre la semifinal contra el Mediterrani amb un gran darrer quart (3-0), repetirà la seva segona final consecutiva, després d’haver perdut la de l’any passat contra el CN Sabadell (12-5). Pel CN Mataró serà la seva setena final, totes perdudes; en la primera edició contra el Mediterrani i la resta contra el conjunt sabadellenc. D’altra banda, el CN Terrassa i el stm CN Mataró ja es veuran les cares aquest dissabte en la piscina de l’Àrea Olímpica (18 h) en el duel més interessant de la quarta jornada de divisió d’honor. L’equip de Xavi Pérez ha guanyat l’únic partit que ha disputat, mentre que les de Dani Ballart dibuixen una trajectòria immaculada, amb tres victòries en tres jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)