Gimnàstica

Méndez, dotzena en conjunts

Gimnàstica rítmica. L’equip espanyol, amb la rosinca Uma Méndez (CGR Figueres), és dotzè en el mundial, i es classifica per a la final de tres cercles i dues maces, amb la sisena puntuació

L’equip espanyol, amb la rosinca Uma Méndez (CGR Figueres), va acabar en la dotzena posició dels conjunts del mundial que s’està disputant a Kitakyushu, al Japó. Va sumar un total de 73.950 punts en el combinat dels exercicis de cinc pilotes i el mixt de tres cercles i dues maces. Espanya es va quedar molt a prop de l’onzena posició, que va ocupar França (74.000). El títol mundial va ser per a Rússia, amb 88.350, al davant d’Itàlia (86.000) i de Bielorússia (85.400). L’equip estatal estava format per Uma Méndez, les valencianes Ana Gayán, Mireia Martínez i Patricia Pérez, l’aragonesa Inés Bergua i l’andalusa Valeria Márquez.

El conjunt espanyol es va classificar per a la final de l’exercici mixt –tres cercles i dues maces–, amb la sisena millor puntuació, de 39.150. Aquesta final dels vuit millors es disputarà demà. En la qualificació de cinc pilotes, amb la participació d’Uma Méndez, el conjunt estatal no va passar a la final i va ser dotzè, amb 34.800 punts, després d’un parell de caigudes dels aparells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)