Atletisme

Els campions de clubs, a Calonge

Atletisme. Títols per a l’Hospitalet i el Manresa, en homes i en dones, en les curses que en individuals guanyen Santi Catrofe (Santa Cristina d’Aro) i Douae Ouboukir (Sant Just)

El segon cros de Calonge, amb 1.500 participants entre totes les categories i victòries individuals de Santi Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro) i Douae Ouboukir (CA Sant Just), va proclamar l’Hospitalet Atletisme i el CA Manresa campions de Catalunya de clubs.

L’Hospitalet succeeix La Sansi en el palmarès i el JAB-Berga i el CA Igualada són segon i tercer en una cursa en què Catrofe es va mantenir al grup del davant, que perdia unitats a mesura que avançava la cursa. Abdenasser Oukhelfen (Unicaja Jaén Paraíso) va ser segon, darrere el gironí d’origen uruguaià, i Dmitrijs Serjogins (La Sansi), tercer.

Douae Ouboukir (CA Sant Just) va guanyar la cursa femenina després de desfer-se de Meritxell Soler (CA Manresa), que havia marcat el ritme fins a la darrera volta. Èlia Saura (València CA) va completar el podi individual. El club bagenc ha encadenat tres títols i el Vic i el Berga van ser segon i tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)