Futbol sala

El Barça jugarà la fase elit contra el Plzen txec, el Halle-Gooik belga i el Dobovec eslovè

El Barça jugarà el grup C de la fase elit de la lliga de campions de futbol sala a Plzen (República Txeca) del 30 de novembre al 5 de desembre davant del conjunt amfitrió, el Halle-Gooik (Bèlgica) i el Dobovec (Eslovènia). Els campions dels quatre grups jugaran la final a quatre entre el 28 d’abril i i l’1 de maig.

Els amfitrions de la fase elit són el Benfica, l’Sporting de Portugal –el vigent campió de la competició–, el Tyumen i el Plzen. El Tyumen rus se les haurà en el grup A amb el Kairat Almaty kazakh, l’ACCS Asnières Villeneuve 92 (França) i el Viten Orsha (Bielorússia). Els rivals de l’Sporting en el grup B són el Sinara Ekaterinburg (Rússia), l’Olmissum (Croàcia) i el Hovocubo (Holanda). Al grup D del Benfica hi ha el Llevant, l’Haladás (Hongria) i el Uragan (Ucraïna).

El sorteig realitzat avui a la seu de la UEFA a Nyon tenia diversos condicionants. El Barça no podia enfrontar-se als dos equips portuguesos perquè també van ser primers de grup en la fase principal, en la qual el conjunt de Jesús Velasco va excel·lir. El Kairat, a més, només pogués enfrontar-se a Tyumen, perquè és primer de grup igual que el Barça, i perquè ja havia coincidit amb el Plzen a la fase principal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)