Atletisme

Girona estrena la seva cursa adaptada d’infants i joves

L’associació Multicapacitats organitza, diumenge amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona, el GEiEG, el Club Atletisme Girona i l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de Sant Narcís, la primera cursa adaptada d’infants i joves. La prova es fa al Parc Central de Rafael Masó i Valentí i compta amb noranta-tres nens i nenes amb discapacitat de les comarques gironines i barcelonines.

El diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran; el president de l’associació Multicapacitats, Isaac Padrós, i una nena que farà la cursa, Elisabeth Bedoya –venia acompanyada per la seva mare, Elisabet Muñoz– han fet la presentació de la cursa. L’acte també comptava amb representants d’entitats col·laboradores: el president del GEiEG, Francesc Cayuela; la presidenta del Club Atletisme Girona, Marti Valverde, i la presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de Sant Narcís, Carme Castel.

L’associació Multicapacitats és una entitat gironina sense ànim de lucre que va néixer amb l’objectiu de mostrar a la societat la situació de les persones amb discapacitat i donar visibilitat al col·lectiu. La cursa vol crear un espai perquè infants i joves amb discapacitat puguin gaudir també d’aquestes cites. Hi haurà recorreguts planers de vint, cinquanta i cent metres.

La cursa és gratuïta i hi ha inscrits noranta-tres participants de fins a divuit anys, provinents de vint-i-cinc municipis de la demarcació de Girona i Barcelona. Les seixanta places disponibles es van exhaurir en quaranta-vuit hores. Aquesta serà la tercera cursa d’Elisabeth Bedoya, de cinc anys, després de les de Barcelona i Vic. “Són proves molt importants per donar visibilitat al col·lectiu, i els nens i nenes com l’Elisabeth es diverteixen molt, són feliços participant-hi” diu la seva mare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)