Natació

Carles Coll i Jessica Vall passen a la final en l’europeu de piscina curta

El tarragoní ho fa amb el quart temps en els 200 m estils i la barcelonina amb el sisè en 200 m braça

Carles Coll (CN Sabadell) en els 200 m estils i Jessica vall (CN Sant Andreu) en els 200 m braça s’ha classificat per la final en el campionat d’Europa de piscina curta que s’està disputant a Kazan (Rússia). El tarragoní ho ha fet d’una menera brillant en el seu debut en un gran campionat amb la quarta marca de tots els finalistes. En la primera semifinal dels 200 m estils ha sigut tercer amb un gran temps d’1:54.31 que és la seva marca personal i la segona millor marca espanyola de la història. Luis Domínguez (El Olivar) ha sigut setè en la mateixa semifinal amb marca personal (2:00.18) i ha acabat el tretzè. El millor temps l’ha fet el grec Andreas Vezaios amb 1:53.08.

Jessica Vall ha finalitzat en la tercera posició de la primera semifinals dels 200 m braça amb 2:21.16, la seva marca de la temporada, i ha acabat amb el sisè registre de les semifinalistes. La millor ha sigut la russa Eugeniia Txikunova amb 2:18.08.

En els 100 m lliure la nedadora castellonenca del CN Sant Andreu, Lidón Muñoz també ha accedit a la final i ho ha fet amb el setè millor registre. Ha fet 53.02 en la primera semifinal on ha acabat tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)