Tennis taula

L’Asisa Borges Vall perd i es queda sense passar als quarts de la lliga de campions

Ha perdut per 1-3 contra l’Sporting de Portugal i no estarà entre els vuit millors d’Europa

L’Asisa Borges Vall no s’ha pogut classificar pels quarts de final de la lliga europea al perdre per 1-3 l’últim partit del grup de la segona fase contra l’Sporting de Portugal. Aquesta derrota el situa amb els mateixos punts que el conjunt portuguès però al seu darrera de la classificació, i per davant ja hi ha el Borussia Düsseldorf, l’amfitrió que ha guanyat dos partits i aquest vespre juga el tercer. El conjunt de les garrigues no podrà estar entre els vuit millors d’Europa.

El partit ha començat malament i el vilanoví Marc Duran ha estat derrotat per un clar 0-3 (6-11, 6-11 i 8-11) per Diogo Carvalho. En el següent enfrontament el suec Viktor Brodd ha anivellat el marcador general al derrotar per 3-1 (11-4, 7-11, 11-8 i 11-7) Bode Abiodun. L’Igualadí Joan Masip ha lluitat cada joc però ha cedit per 0-3 (12-14, 10-12 i 7-11) davant de Diogo Silva. En el quart enfrontament Viktor Brodd s’ha entregat a fons però ha cedit per un ajustat 2-3 (9-11, 11-5, 10-12, 11-6 i 3-6) enfront Diogo Carvalho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)