Natació

Carles Coll accedeix a la final dels 100 m estils amb la cinquena marca (52.36)

El jove nedador tarragoní del CN Sabadell s’ha quedat a només 16 centèsimes de la plusmarca espanyola en la penúltima jornada de l’europeu de piscina curta de Kazan

El tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) continua reclamant el focus en l’europeu de piscina curta de Kazan (Rússia) i aquesta tarda ha segellat l’accés a la final dels 100 m estils amb un gran registre de 52.36. El nedador de la Universitat de Virginia s’ha quedat a només 16 centèsimes del rècord espanyol (52.20), en poder de Bruno Ortíz-Cañavate des del 2019. Coll, que divendres ja va ocupar el sisè lloc dels 200 m estils, afrontarà la final de demà (16.30 h per TdP) amb la cinquena marca dels finalistes, això sí empatat amb el grec Georgios Spanoudakis. El millor registre ha estat per al també nedador hel·lè Andreas Vazaios (51.54).

La castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), que al matí havia batut el rècord espanyol de 50 m papallona (25.96), ha acreditat 26.03, la seva segona millor marca, en les semifinals. Aquest registre li ha valgut per ocupar el tretzè lloc. La marca de tall per a la final ha estat de 25.61 i el millor cronòmetre l’ha marcat la incombustible sueca Sarah Sjoestroem (24.92).

En les semifinals de 50 m braça, Jessica Vall (CN Sant Andreu) ha ocupat la catorzena posició amb la seva segona millor marca de sempre (30.56).

Szabo iguala el rècord mundial de Santos en 50 m papallona (21.75)

L’hongarès Szebasztian Szabo ha signat la primera plusmarca mundial individual del campionat en vèncer en els 50 m papallona amb 21.75, un registre que iguala el rècord del brasiler Nicholas Santos, vigent des del 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)